MatLust Utvecklingsnod bjuder tillsammans med Livsmedelsverket och flera andra aktörer in in till en heldag med livsmedelsmässa, inspiration, exempel och diskussioner kring ett hållbart skolmatssystem. Vi ses väl i Södertälje den 14 juni?

Målgrupp för denna dag är aktörer med anknytning till offentlig måltidsverksamhet inom skola och förskola – kost- och måltidschefer, kostekonomer, livsmedelsupphandlare och andra ledare samt kockar och köksbiträden. Det går bra att delta under hela dagen eller i de delar som intresserar dig särskilt.

Program och anmälan

Förmiddagen, den 14 juni inleds med en buffé av inspiration och erfarenhetsutbyte och avslutas med ett panelsamtal med representanter från Skolverket, Livsmedelsverket, Södertälje kommun och MAT-tanken med flera kring hur vi ställer om till ett hållbart livsmedelssystem genom skolmåltiden. Eftermiddagen bjuder på livsmedelsmässa med hållbara produkter för offentlig måltidsverksamhet! Missa inte det!

Länk till anmälan och programmet i sin helhet hittar du här: https://matlust.eu/aktiviteter/heldag-om-ett-hallbart-skolmatssystem-med-livsmedelsmassa/