Nu vill vi tipsa om att det går att beställa våra Nationella riktlinjer för måltider på sjukhus som tryckta exemplar via Livsmedelsverkets webbutik! Vi tipsar också om ett tillgängligt webbinarium arrangerat av MATtanken, där de nya riktlinjerna presenteras!

Nu finns de fysiska, tryckta exemplaren äntligen tillgängliga för beställning via Livsmedelsverkets webbutik. Passa på att lägg era beställningar (så har ni årets julklapp fixad)!

Du hittar till Webbutiken högst upp på Livsmedelsverkets webbsida via knappen Beställ/ladda ned material.
Via följande länk hittar du direkt till sidan med sjukhusriktlinjerna i webbutiken: Broschyr – Nationella riktlinjer för måltider på sjukhus

Webbinarium att se när det passar dig!

Söker du lite mer lättillgänglig och “talande” information om de nya sjukhusriktlinjerna? Se Ulrika Backlund från Livsmedelsverket på MATtankens webbinarium “Bättre mat för bättre vård – nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus” från den 3 november i år. Där ger Ulrika en presentation och lite fördjupning av innehållet i riktlinjerna.

Se webbinariet och ta del av presentationen på MATtankens webbsida