edf

Hej!

Jag heter Emelie Eriksson och ingår sedan mitten av mars i teamet som arbetar med kompetenscentrum för offentliga måltider. Jag är utbildad kostekonom och har jobbat som kock i olika typer av kök och senare som kostchef inom Landstinget Dalarna och måltidschef i Sala kommun. Måltider på sjukhus och i äldreomsorgen har följt som en röd tråd. Mitt intresse för mat och måltider måste vara ett resultat av både arv och miljö, med en matnördig familj där majoriteten arbetar med mat och livsmedel på olika sätt!

Att få arbeta på Livsmedelsverket med offentliga måltider känns väldigt roligt och spännande! Jag kastar mig direkt in i arbetet med måltider inom äldreomsorgen, då arbetet med de nya råden Bra måltider i äldreomsorgen snart lanseras. Har du tips på hur vi kan nå ut med våra nya råd och på annat sätt stötta er i utvecklingen av måltiderna i äldreomsorgen? Tveka inte att höra av dig!

Jag ser fram emot att få träffa och höra från er som dagligen arbetar för att göra måltiderna så bra som möjligt för unga, äldre, sjuka och friska! Du når mig via e-post på emelie.eriksson@slv.se

GLAD PÅSK!