Hej!

Jag heter Ulrika Brunn och är sedan mitten av augusti ny i teamet som arbetar med kompetenscentrum för offentliga måltider.
Jag är utbildad dietist och har tidigare jobbat som verksamhetsledare för kunskapsnätverket Skolmatsakademin i Västra Götaland. Jag har också en bakgrund på Stockholms läns landsting där jag arbetat med kvalitetsverktyget SkolmatSverige. Därigenom har jag under en handfull år arbetat heltid med just frågor kring förskolemåltider och skolmåltider. Nu ser jag fram emot att även sätta tänderna i frågor som rör exempelvis måltider inom vård och omsorg. Jag brinner verkligen för de inneboende möjligheter som alla dessa måltider har, oavsett om vi pratar mat man äter vid livets slut, mat man äter under livets första år eller alla de måltider däremellan. De ska vara goda, njutningsfulla och bidra till ett hållbart liv.

Det känns väldigt roligt att vara på plats på Livsmedelsverket och starta hösten med nya utmaningar. För min del så kommer en av de första uppgifterna vara att ge råden “Bra mat i skolan” en liten uppfräschning. Jag hoppas också kunna vara med och bidra till att göra årets måltidsdagar, Livsmedelsverket Måltidsdagar 2017, bättre och mer givande än någonsin. Dessutom hoppas jag såklart få möjlighet att träffa så många som möjligt av er under dessa två dagar i november. Ni har väl inte missat att anmälan är öppen?

Vi som arbetar med Livsmedelsverkets kompetenscentrum

Det kan vara på sin plats med en uppdatering vilka vi egentligen är som arbetar mest med frågor kring offentliga måltider på Livsmedelsverket.

Eva Sundberg – Eva är projektledare och har varit med sedan starten 2011, då kompetenscentrum inrättades på uppdrag av regeringen. Eva är kostekonom i botten.
Anna-Karin Quetel – Anna-Karin har även hon varit med sedan starten 2011 och gjorde under förra läsåret en utflykt till andra uppgifter men är nu tillbaka igen. Anna-Karin är utbildad nutritionist.
Ulrika Brunn – Ulrika är ny i teamet sedan augusti 2017. Ulrika är dietist.
Jorun Sanner Färnstrand – Jorun är kommunikationsstrateg och arbetar huvudsakligen med råden till äldreomsorgen
Anna Widén – Även Anna är kommunikationsstrateg och stöttar kring den övergripande kommunikationen

F. v. Jorun     Ulrika      Eva     Anna-Karin     Anna

På återhörande!