Idag öppnar vi anmälan till Livsmedelsverkets måltidsdag den 15 november i Stockholm. Nytt för i år är att vi anordnar parallella valbara seminarier, du får helt enkelt välja det seminarium som intresserar dig mest. Är du rädd att missa något matnyttigt är det smartast att åka minst två! Läs mer om programmet för dagen och anmäl dig här.

Temat för Livsmedelsverkets måltidsdag är “Hitta ert sätt till att få nöjda matgäster!” Det finns inte ETT recept på bra måltider i förskolan, skolan, vården och omsorgen – det finns många. På Livsmedelsverkets måltidsdag samlas branschfolk från hela landet för att fylla på med den senaste kunskapen på området och inspireras av andra som hittat SITT sätt. Konferensen riktar sig lika mycket till måltidschefer, köksansvariga och kockar som till andra chefer och yrkesverksamma inom omsorg, skola, förskola och sjukvård. Varför inte åka ett gäng tillsammans och bättra på teamkänslan? Dagen avslutas med en teaterföreställning “Jobbar Jante hos er?” där många skratt utlovas.

Hjälp oss att sprida konferensen till kollegor! Använd gärna #maltidsdag2016 i sociala media och ladda ned vår flyer här.

Ta chansen att visa upp allt bra ni gör!

Har ni ett intressant projekt eller aktivitet på gång för att utveckla måltiderna i er kommun/landsting/region? Ta då tillfället i akt och anmäl er som utställare! Platsen för varje utställare består av ett bord och plats för roll-ups, skärm etc. För att kunna presentera ett så brett register av aktiviteter som möjligt förbehåller vi oss rätten att göra urvalet om intresset är stort. Maila intresse och en kort beskrivning av ert projekt/aktivitet till karin.lilja@slv.se, så fort som möjligt men senast 21 oktober. Observera att utställarplatserna är reserverade för utvecklingsprojekt som bedrivs av kommun, landsting eller region.

Vi ses 15 november!