matgäster-maltidskonferens-2016

Det finns inte ETT recept på bra offentliga måltider – det finns många. Hitta ert sätt att få nöjda matgäster!

Det är temat för Livsmedelsverkets måltidsdag den 15 november, då branschfolk från hela landet samlas på Münchenbryggeriet i Stockholm för att fylla på med ny kunskap och inspireras av andra som hittat sitt sätt att skapa bra måltider.

Du som är måltidschef, köksansvarig eller kock: bjud med dig andra chefer och yrkesverksamma inom omsorgen, skolan, förskolan och sjukvården. Tillsammans kan ni skapa måltider som blir en integrerad del av verksamheten och bidrar till nöjdare matgäster!

Berätta för andra! Ladda ner vår flyer här.

Vi jobbar för fullt med att fylla programmet med spännande innehåll. Håll utkik efter mer information på webbplatsen. Anmälan öppnar 1 september.