Jag heter Camilla Haraldsson, 21 år gammal och studerar till kostvetare på Uppsala universitet och gör min praktik hos kompetenscentrum.

Jag är nu inne på termin fem som är den näst sista terminen. Termin fem innebär praktik och jag gör min praktik på Livsmedelsverket till och med 1 november. Jag håller till på avdelningen Hållbara matvanor med Anna-Karin Quetel som handledare. Just nu jobbar jag med ett projekt där jag undersöker olika grundskolor och deras matsedlar för att se hur vanligt eller ovanligt det är att skolorna serverar vegetariska alternativ. Jag är alltså väldigt intresserad av recept och när jag är färdigutbildad kostvetare i juni 2020 kan jag tänka mig att jobba med att skapa recept i provkök.

Framöver kommer jag att skriva en del inlägg här på bloggen vilket kommer bli spännande!