Den 18 mars sänder MAT-tanken det andra webbinariet på temat matsvinn Matsvinnsmyter och matglädje! – hur kan matrester bli en resurs? Då ska vi ta hål på myter och reda ut vad lagen faktiskt säger om vad vi får göra med maten som blir över. Dessutom får vi några tips från Sala-kockarna Robin Höglund och Lena Köpmans på vad man kan göra för att ta tillvara på maten och minska matsvinnet.

Glöm inte att anmäla dig: https://events-emea1.adobeconnect.com/content/connect/c1/2647759944/en/events/event/shared/default_template/event_registration.html?connect-session=em1breezars3u2csgz7freyy&sco-id=3452730247&_charset_=utf-8

Detta blir en bra start på andra hälften av mars som kommer gå i matsvinnets tecken när även konsumentkampanjen för minskat matsvinn kommer att dra igång och pågå under några veckor. Håll utkik i era sociala medier och följ gärna Livsmedelsverket på Facebook och Instagram för att inte missa det nya språket “svinniska”!