Missade du MATtankens webbinarium Matsvinnsmyter och matglädje! – hur kan matrester bli en resurs? Nu finns inspelningen av webbinariet att se när du vill!

Vad fick vi ta del av?

I det andra webbinariet på temat matsvinn inledde Livsmedelsverkets Karin Fritz och Anna Wedholm med ett samtal kring vanliga frågor ute i de offentliga köken kopplat till livsmedelskontroll och matsvinn. Vi fick även ta del av tips från Sala-kockarna Robin Höglund och Lena Köpmans och förskolekocken från Upplands-Bro, Emil Spanos, på vad man kan göra för att ta tillvara på maten och minska matsvinnet. Här hittar du webbinariet.

Karin Fritz och Anna Wedholm förbereder sig inför webbinariet

Hur kan du använda materialet i din verksamhet?

Att titta på ett webbinarium eller delar av det på ett personalmöte eller använda det som diskussionsunderlag för utveckling och förbättringar i den egna verksamheten är ett perfekt sätt att kompetensutveckla både dig själv, kollegor och medarbetare.

För att ta del av MATtankens andra webbinarier, som sänts sedan sommaren 2018, klickar du här: http://www.landsbygdsnatverket.se/mattanken/laravandra/webbinarier.4.6a35fa601611de908b0b987d.html

Emil Spanos, kock på Norrboda förskola i Upplands-Bro