Hur fungerar skolmåltider på lektionstid och på vilket sätt kan de integreras i den pedagogiska verksamheten? Bänka er framför datorn torsdagen den 11 oktober 13.30 – 14.45. Då får vi svaren på våra frågor!

Du har väl inte missat Mattankens webbinarium för dig som arbetar med offentliga måltider? En viktig mötesplats där vi kan träffas utan kostnad – och utan att ens resa oss från skrivbordet. På Mattankens webbplats presenteras också många goda exempel att knycka från eller kanske kontakta och starta ett samarbete med!

Mattankens webbinarium den 11 oktober handlar om skolluncher på lektionstid. Vi får möta Ann-Christin Pinola, rektor och pionjär inom arbetet med schemalagda skolmåltider, samt Bella Andersson, lärare på Ellen Keyskolan i Göteborg, som har erfarenhet av att arbeta med skolluncher på lektionstid. Medverkar gör även Elin Sandström på Sveriges konsumenter och Eva Sundberg som är projektledare på Mattanken.

Kanske läge att samla ihop lite kollegor och titta på tillsammans? Läs mer och anmäl er på Mattankens webbplats:

http://www.landsbygdsnatverket.se/mattanken/laravandra/webbinarier.4.6a35fa601611de908b0b987d.html

Foto: Mattanken

Och bland det bästa av allt – hela härligheten spelas in och kan tittas på i efterhand!

Mer från Ann-Christine Pinola

I väntan på 11 oktober kommer vi gärna i stämning med Skolmatsakademins film med rektor Ann-Christin Pinola!