Se till att säkra din plats på Måltidsdagarna 2018! Anmälan är öppen fram till den 19 oktober – eller så länge det finns platser kvar.

Vi ses i Stockholm den 20 och 21 november! Dagarna kommer handla om hur man kan anpassa de offentliga måltiderna för dem som behöver det mest och för en hållbar miljö i framtiden. Självklart får du också ta del av senaste nytt om mat och hälsa, specialkoster och mängder av smarta idéer och lösningar från kollegor runt om i landet.

Utställningen med goda exempel – lösningar på dagens och morgondagens utmaningar – öppnar Måltidsdagarna tisdagen den 20 november. Droppa in när det passar, samla på dig smarta idéer, bolla utmaningar och få svar på frågor. Sedan tar vi gemensam lunch och startar seminarieprogrammet! Det blir två fullspäckade halvdagar som förhoppningsvis ger inspiration och kunskap att ta med hem i ert fortsatta arbete. Vi avslutar med gemensam lunch den 21 november.

Dagarna vänder sig till alla nyckelspelare inom den offentliga måltidsbranschen. Du som är måltidschef eller som jobbar i kök är självklara deltagare, men även chefer och medarbetare inom vård, skola och omsorg. Se till att få med kollegor och chefer!

Läs mer om programmet och anmäl dig här:

https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/kurser-och-seminarier/maltidsdagar-2018