Upplägg

Dag ett startar med utställarmässa följt av lunch och föreläsningar. Dag två börjar med parallella föreläsningar under förmiddagen och avslutas med lunch.

Tips?

Dessa dagar är till för er inom den offentliga måltidbranschen, men beslutsfattare inom skola, vård och omsorg eller andra som vill ta tillvara den offentliga måltiden är också varmt välkomna. Vi har redan nu kontakt med en mängd verksamheter från hela landet som vill komma och visa upp smarta lösningar och lyckade projekt. Men vi tar gärna mot fler tips och idéer på både utställare och föreläsare inom temat “mat och måltider som gör skillnad”. Är ni själva ett gott exempel, har du någon du gärna skulle vilja få lyssna på eller en fråga ni vill få utredd på scenen?

Hör gärna av dig till karin.fritz@slv.se

Webbplatsen uppdateras löpande med information https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/kurser-och-seminarier/maltidsdagar-2018

Hoppas att vi ses i november!