Hej!

Jag heter Karin Fritz och jag har fått glädjen att blir förstärkningen som täcker upp när Ulrika i Livsmedelsverkets kompetenscentrum för offentliga måltider går på föräldraledighet. Jag är utbildad kostekonom och dietist.

Mitt yrkesliv startade som matkonsult på Hushållningssällskapet och fortsatte som konsult inom livsmedelssäkerhet. Nu senast jobbade jag som chef över förskoleköken i Tierps kommun och däremellan har jag varit livsmedelsinspektör i Uppsala, jobbat inom privat sektor på ett industribageri som kvalitetsansvarig och med QA-frågor på Lantmännen.

Jag har sett verkligheten från många vinklar och dessa erfarenheter tar jag nu med mig när jag med spänning och engagemang tar mig an utmaningen att bli en del av teamet som arbetar med bra matvanor och offentliga måltider på Livsmedelsverket.

Har du frågor, funderingar eller något du vill dela med dig av från din verksamhet. Hör av dig!

Jag finns att nås på karin.fritz@slv.se

Fortsatt trevlig vår och trevlig sommar!