Checklista för upphandling av måltidstjänster

Under förra året skrev vi om att vi, i samarbete med Upphandlingsmyndigheten, hade tagit fram en checklista för upphandling av Måltidstjänster (blogginlägg från september 2017). Nu har checklistan fått ett nytt snyggt utseende med trevliga bilder samt en naturlig hemvist på Livsmedelsverkets webbplats: Upphandling av mat och måltider.

På vår nya sida har vi samlat relevanta länkar till andra myndigheter på området. Vi har fokuserat på kortfattad information om bland annat livsmedelsupphandlingens potential, lagen om offentlig upphandling samt hur man kan koppla upphandling av mat och måltider till Måltidsmodellens kvalitetsområden.

För fördjupning på området så hänvisar vi till den info och det stödmaterial som Upphandlingsmyndigheten tillhandahåller via sin webbplats. Har ni förresten sett att även de förnyat och fräschat upp sina webbsidor?

Läs mer om upphandling av mat och måltider

Kika in följande länkar om ni är nyfikna på upphandling av livsmedel, mat och måltider: