Då en av våra kollegor ska få njuta av föräldraledighet till sommaren söker vi en tillfällig förstärkning till  vårt trevliga team och kompetenscentrum. Tjänsten är ett vikariat på ett år och vi letar efter dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av landets offentliga måltider, är kommunikativ och utåtriktad samt gillar att samarbeta med andra men också att ta eget ansvar. Vi söker någon med relevant akademisk utbildning inom kostvetenskap, folkhälsa eller närliggande område och med erfarenhet från att utveckla offentliga måltider.

I jobbet ingår många olika uppgifter – arrangera och delta i möten och träffar över hela landet, ta fram texter och material samt jobba med webb och sociala medier. Du har din arbetsplats i Uppsala men får också vara beredd på en hel del resor i tjänsten.

Fundera inte för länge, sista ansökningsdag är den 18 februari!

https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/jobba-hos-oss1/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=390&rmlang=SE