Efter dryga sex år lämnar jag nu mitt jobb på Livsmedelsverket. Det har varit lärorika, tuffa, innehållsrika och framför allt roliga år. Under dessa år har jag tillsammans med många fantastiska personer fått bygga upp och utveckla Livsmedelsverkets kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg.

Vad jag tar med mig från Livsmedelsverket

Det är inte alla förunnat att få vara med på den utvecklingsresa som jag och många som arbetar i den offentliga måltidsbranschen fått vara med på de senaste åren. Den samlade kraft som finns därute har riktas mot samma mål och då händer det grejer!

Jag kommer att sakna de personer jag arbetat  tillsammans med genom åren. Jag tröstar mig dock med att jag i mitt kommande uppdrag får möjlighet att jobba ihop med dem på andra sätt. Kommer särskilt att sakna det nära samarbetet med Anna-Karin Quetel som nu tar över som projektledare efter mig – världens bästa arbetskamrat som jag arbetat med sedan första dagen på Livsmedelsverket.

Jag tar nu med mig min verktygslåda och all ny kunskap jag fått kring att arbeta på en myndighet. Tar även med mig många härliga minnen från möten med människor inom och utanför Livsmedelsverket. Kompetenscentrum fyller en viktig roll för utvecklingen av de offentliga måltiderna och  det känns tryggt att det är etablerat både på och utanför Livsmedelsverket.

Arbetet går vidare på Jordbruksverket och Landsbygdsnätverket

Jag fortsätter att verka för att de offentliga måltiderna ska hålla hög kvalitet och tas tillvara till sin fulla potential, nu på Jordbruksverket och Landsbygdsnätverket. Jag kommer att projektleda MATtanken och även arbeta med frågor med koppling kring mat och måltider på Jordbruksverket. Här kommer jag att kunna kombinera två av mina hjärtefrågor, offentliga måltider och landsbygdsutveckling. Maila mig gärna även fortsättningsvis om stort och smått till eva.sundberg@jordbruksverket.se. Följ oss gärna på facebook.com/mattanken

Tack till Livsmedelsverket och alla som jag haft förmånen att arbeta tillsammans med genom åren!

God Jul och Gott Nytt År!

Eva Sundberg