Få Måltidsbloggen direkt i inkorgen

Nu har vi gjort det ännu enklare för er att hålla er uppdaterade på vad som händer på Måltidsbloggen, inom Livsmedelsverkets arbete med offentliga måltider och vad som helt enkelt är “senaste nytt”! Nu hittar ni “prenumerera-knappen” direkt på toppen av bloggsidan.

Det enda du behöver göra är att fylla i din e-postadress nedan, eller direkt i högermenyn där du från och med nu alltid kommer att hitta formulären.

OBS! När du registrerat din mailadress så kommer en bekräftelselänk att skickas till dig per mail. Du behöver bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i mailet. Hittar du inte bekräftelsemailet så är ett tips att kika i Skräppost-korgen!

När du prenumererar sparas din e-postadress för att du ska kunna få ditt mejl. Du kan avsluta prenumerationen via länken "Avsluta prenumerationen" i mejlet med nyheten.
Behandling av personuppgifter