Den 19 oktober arrangerar Livsmedelsverket Livsmedelsforum tillsammans med Aktuell Hållbarhet, Naturvårdsverket, Jordbruksverket, Folkhälsomyndigheten och RISE. Det är en nationell konferens som tar ett helhetsgrepp om livsmedelssektorn och dess påverkan och utveckling.

Vi kommer finnas på plats och medverkar bland annat i programpunkter som handlar om framtidens offentliga måltider, styrmedel för ändrad livsmedelskonsumtionen samt den nya nationella livsmedelsstrategin och strategin för hållbar konsumtion.

Livsmedelsforum 2017 – så skapar vi en hållbar livsmedelskedja

Konferensen samlar aktörer från jord till bord. Ansvariga beslutsfattare och experter finns på plats och vi kraftsamlar, går igenom läget, strategier, planer, utmaningar samt delar goda exempel och diskuterar en hållbar väg framåt tillsammans. Hela livsmedelskedjan – från jord till bord – har en given roll.

Livsmedelsverkets representanter medverkar i flera olika programpunkter och iklär sig dessutom rollerna som både seminariearrangörer och moderatorer under dagen.
Oss kan du höra och möta på följande platser;

  • I vår utställarmonter under hela dagen
  • Seminarium 1B: Strategi för framtidens offentliga måltider kl. 13.10-13.50
  • Seminarium 2C: Kraftsamling för en mer hälsosam konsumtion kl. 14.00-14.40
  • Seminarium 3B. Framtidens styrmedel: Morötter, skatter eller knuffar? kl. 15.10-15.50

 

Tid och plats: 19 oktober 2017 ca. kl. 9.00 – 17.00, Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29 i Malmö

För mer information om det spännande programmet, vilka seminarier som vi medverkar och hur man anmäler sig se: Livsmedelsforum

Vi ses!