Kan offentliga måltider verkligen bidra till att förändra samhället? Ja, det kan de! I år är temat för våra måltidsdagar offentliga måltider som spjutspets för ett hållbart och jämlikt samhälle.

Den 13 november bjuder vi in till en branschmässa med utställare från offentliga måltidsverksamheter runt om i landet och dagen därpå till en fullspäckad seminariedag med minst en minister bland talarna.

Spara datumet i din kalender och bjud gärna med dig chefer och politiker från din kommun eller ditt landsting/region. Vi ses på Berns och Chinateatern i Stockholm!

Mer information och flyer för spridning finns på livsmedelsverket.se/maltidsdagar.

Gör ni något smart kring måltiderna i er kommun, ert landsting eller er region som ni vill berätta om på branschmässan? Det kan handla om allt från metoder för samarbete och hur ni tar reda på vad matgästerna tycker, till minskat svinn och miljömedveten upphandling. Kontakta Eva Sundberg på eva.sundberg@slv.se.