img_1204

Nu drar vi igång!

img_6672

Fullsatt var det

Nu har det gått en vecka sedan vi genomförde årets Måltidsdag – en av årets absoluta höjdpunkter för oss och, vad vi förstår på utvärderingarna, även för många ute i landet.

I år höll vi till på Münchenbryggeriet i Stockholm och hade valt att anordna parallella seminarier för att kunna bredda utbudet så att fler kunde hitta just det man behöver eller är intresserad av på området.

“Hitta ert sätt att få nöjda matgäster” var det övergripande temat för dagen och på olika sätt blev det under dagen väldigt tydligt att det finns många olika sätt att gå tillväga för att utveckla sin verksamhet.

Tretton utställare var på plats från olika kommuner och regioner och berättade om stort och smått som de var stolta över i sin verksamhet och som de gärna delade med sig av till andra – en stor eloge till utställarna för er generositet.

Hela 430 personer var på plats och om vi ska vara riktigt ärliga så var det lite för många för att få ordentligt svängrum men det fanns gott om hjärterum som tur var, nästa gång får vi boka en ÄNNU större lokal.

Vad vi kan utläsa av utvärderingen så gav dagen mest då det gäller att få insikter, idéer och motivation i det fortsatta arbetet, kul att vi som myndighet kan bidra med det tycker vi.

Program och presentationer som visades under dagen hittar du här

 

img_6683

Utställare på rad

img_2193

Haninge och Lidköpings kommun