Den 15 november bjuder Livsmedelsverket in till Måltidsdagen 2016 – en dag med fullt fokus på offentliga måltider. Under Måltidsdagen vill vi, likt i fjol, fylla ytorna i anslutning till konferenssalen med inspiration från hela landet. Har ni ett intressant projekt eller aktivitet på gång för att utveckla måltiderna i er kommun/landsting/region? Ta då tillfället i akt och anmäl er som utställare!

Utställarplatserna är reserverade för utvecklingsprojekt som bedrivs av kommun, landsting eller region. Platsen för varje utställare består av ett bord och plats för en roll-up eller skärm. För att kunna presentera ett så brett register av aktiviteter och projekt som möjligt förbehåller vi oss rätten att göra urvalet om intresset är stort. Maila intresse och en kort beskrivning av ert projekt/aktivitet till Karin Lilja, karin.lilja@slv.se, senast den 21 oktober.

Mer information om Måltidsdagen finns på vår webbplats www.livsmedelsverket.se/maltidsdag. Anmälan öppnar den 1 september, men boka redan nu in dagen − och sprid gärna till kollegor!

Ladda ned vår flyer.