I höst släpper vi de reviderade råden Bra mat i förskolan. För att fira det och lyfta förskolemåltiden bjuder vi tillsammans med Skolverket samt utbildningsaktören Nationellt Centrum för Måltiden in till spännande seminarium om förskolans måltider på flera håll i landet.

Seminariedagen inleds med spännande föredrag om ny forskning på området, aktuella råd från myndigheter och praktiska exempel från förskola och kommun. Några av talarna är Hanna Sepp, universitetslektor och måltidsforskare vid högskolan Kristianstad, Anna-Karin Quetel från Livsmedelsverket samt Petter Jonsson och Lina Andersson Fasth, måltidspedagoger från Uddevalla och Mölndals kommun. Eftermiddagen bjuder på flera praktiska workshopar där måltidspedagogik får testas i praktiken.

Vi utlovar energi, inspiration och spännande fakta till dig som tycker barn och mat är bland det viktigaste som finns!

Datum och plats:

27/9 Kulturens Hus, Luleå
4/10 Garnisonen Konferens, Stockholm
18/10 Universeum, Göteborg

Kostnad: 895 kr exkl. moms per deltagare. I priset ingår fika och lunch.

Du hittar mer information om program och anmälan på vår webbplats.

 

Varmt välkomna!!!