Måltider i vård, skola och omsorg debatteras flitigt. Tre miljoner portioner serveras varje dag och kostar skattebetalarna 20 miljarder varje år. Självklart tycker vi att det är det frågor som ska diskuteras ordentligt under Almedalsveckan.

Därför anordnar vi en hel dag den 1 juli om offentliga måltider med seminarier, debatt och samtal.

Livsmedelsverket är värd för dagen medan seminarierna arrangeras av olika aktörer med intresse för de offentliga måltiderna. Vi är så stolta och glada att kunna samarbeta om den här dagen med Kommunal, Kost&Näring, Landsbygdsnätverket, LRF, Livsmedelsakademin och Sjukhusläkarna.

Välkommen till en dag om skolmåltider, matkvalitet, livsmedelsupphandling, sjukhusmåltider och måltider i äldreomsorgen.

Plats är Hälsodalen vid S:t Hans plats, lokalen heter Skafferiet.

Just nu jobbas det för fullt med att få ihop alla trådar till seminarierna. Det ser ut att bli en riktigt intressant dag! Läs programmet som hela tiden uppdateras och vi återkommer här på bloggen med mer information.